.

.

Щипки за коса от пеперуда, за жени, Метална Шнола с Коготком Пеперуди, Големи Декоративни Щипки за Коса, Сладка Нескользящие Скоби за Челюстите, Щипки за коса Силна ?

Щипки за коса от пеперуда, за жени, Метална Шнола с Коготком Пеперуди, Големи Декоративни Щипки за Коса, Сладка Нескользящие Скоби за Челюстите,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

? Сладък стил на пеперудата : декоративни щипки за коса са направени във формата на пеперуда, с куха комбинация от дизайн и градиентных цветове, изглеждат мило, красиво и винтажно, добавяне на вашето очарованието ? Надежден материал : тези деликатни нокти за коса са изработени от качествена алуминиева сплав, здрави и трайни, ги лесно се деформират или огъват, те запазват цвета и формата, след продължително използване, можете да използвате тези нокти за коса с лекота и увереност. ? Широко приложение : тези щипки за коса с пеперуди за жени са перфектни аксесоари за коса, които могат да се използват в различни случаи, като например сватбени партита, абитуриентски, рожденни дни, срещи с приятели, фотография, кабинет и др ежедневни облекла. ? Плътно подстригайте косата : нашите щипки за коса-пеперуди за коса имат кръгли шипа, които не ще дръпнат косата и не ще ви накарат да се почувствате дискомфорт; Освен това, те не се плъзгат, сигурно подстригая коса; Прости и елегантни щипки за коса акцентират на естествената красота на вашата коса, лесно да ги закачите. ? Идеален подарък : Прости фиби за коса може да се използва като подарък за приятелите и семейството си за Коледа, Свети Валентин, рожден Ден, Ден на учителя, Ден на майката, Нова година и др.

Други функции

Най-добри сделки