.

.

36 Бр. Поролоновые Губчатые Маши за Коса - Меки Ролки за Сън, Гъвкави Маши за коса за оформяне на Косата, Губчатые Маши за коса за оформяне на косата (Розов)

36 Бр. Поролоновые Губчатые Маши за Коса - Меки Ролки за Сън, Гъвкави Маши за коса за оформяне на Косата, Губчатые Маши за коса за оформяне

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Пратката включва - 36 парчета губчатых гъвкави порест каучук бигудей за коса, на около 7,0 см /2,8 инча и дължина 2,5 см / 0,98 инча в диаметър за всеки предметМултифункционална употреба - Маши за коса от гъвкави порести пяна са подходящи за коса различни видове и текстури и са подходящи както за мокри, така и за суха коса; с тяхна помощ можете да създавате вълни, ретро маши, въздушна бретон и други форми за бретон или опашчица.Издръжлив материал - Губчатые поролоновые ролки са изработени от поролоновой гъба, меки и здрави, лесни за употреба в продължение на дълго време.Можете да ги носите по всяко време и на всяко място, също са подходящи за спане.Не уврежда косата - губчатые маши за коса може да се използва без никакви електрически, отоплителни щеки и крем за химическата на вълна, което прави прическа безопасно и комфортно, без да уврежда косата.Стайлинг на коса - Маши за коса за оформяне на косата с мека гъба са подходящи за създаване на желаните къдрици, подчеркивающих вашият личен чар в различни случаи. 36 парчета от порест каучук губчатых бигудей за коса - гъвкави маши за коса за оформяне на косата Как да се насладите на бигудями за коса? 1. Завийте гъвкави къдря 2. Вземете една щипка за коса и накрутите 3. Заключете извиване на място 4. Сложете атласную шапка за коса и отидете да спи, събудете се, се разтварят косата, ще получите секси къдрици 5. Насладете се на устойчиви гламурными локонами целия ден, като се използва еко гел или крем за стайлинг за постигане на по-добри резултати.Пратката включва в себе си : 36 парчета от порест каучук бигудей за коса.

Други функции

Най-добри сделки