.

.

Силиконов Стъргало за гърба за душата, Ексфолиращ Каишка За почистване на вани с Мека Четка и Масажни точки, Двупосочен Колан за Прочистване на Тялото за баня за Мъ?

Силиконов Стъргало за гърба за душата, Ексфолиращ Каишка За почистване на вани с Мека Четка и Масажни точки, Двупосочен Колан за Прочистване

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Силиконов материал : Задни скрубер е изработен от висококачествен хранителен силиконов материалЕкологично чист, здрав, лесно моющийся, по-гигиеничный от люфа.На ремешке за четки за тяло за вана имат куки, можете да лесно да се мотае я в банята, без да заема твърде много място и бързо изсъхва.Внимателно почистете : Двете страни силиконов чистач за душата представляват кръгли уши и мека четка с двустранен механизъм.Мека четка за вана осигурява бързото избиване, удобен и лесен за отглеждане, изпъкнала страна позволява бързо мръсотията и масажирайте кожата.Силиконовата отшелушивающая четка за тяло за баня чудесно при кожном сърбеж, груба кожа, акне на гърба, гъста кератин и много други.Увеличена дължина : Стъргало за измиване на гърба в банята увеличена дължина до 27,56 инча / 70 см, а на силикон е с телескопична функция, която улеснява миенето на гърба и части на тялото (включително и на трудно достъпните места, като например на стъпалата и коленете.) за максимален комфорт.Тази дължина е подходяща за различни хора, възрастни, мъже, жени.Задната част на четка с дръжка : Силикон задната четка идва с дръжки, сигурно пришитыми от двете страни.Бретельки значително улесняват достъпа до кръста, а също и позволяват лесно да се мотае го да изсъхне.Лесен за носене : Силикон скрубер за гърба може да се сгъва, на които можете да се насладите у дома или на почивка, бизнес пътувания, можете по всяко време и на всяко място да се организира луксозен спа център за вашата кожа, изчистване с помощта на нашата отшелушивающей четки за зъби, за да се подобри кръвообращението, да намали стреса и съживяване на тялото.Предимства на нашите силиконов чистач за тяло 1. Увеличена дължина 30 инча позволява да се разтягат до подходяща дължина. Меки силиконови структури ефективно премахване на епидермиса, кал и омертвевшую кожата. Повърхността на масажни топки допринася за циркулацията на кръвта. Удлините глава четки с 1 см за по-дълбоко почистване. Ергономичен дизайн на дръжката, куха дръжка не се плъзга и удобно. Мокри и сухи масажисти за кожата на главата, отстранява кутин и пърхот, без да наранява кожата. Монтиране на куката може да виси в банята, за да се спести място.

Други функции

Най-добри сделки