.

.

Toddmomy Детски Тюрбан, Детски Хиджаб, 15 бр. Детски Кърпа, Очарователен, Престилка за Памук, Цветен Cartoony Слюнявый Детски Лигавник, Смесени Детски Тюрбан, Детски Новости.

Toddmomy Детски Тюрбан, Детски Хиджаб, 15 бр. Детски Кърпа, Очарователен, Престилка за Памук, Цветен Cartoony Слюнявый Детски

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

памукКомпактни размери за удобство за носене.С помощта на този детски бидона можете да съдържа вашето дете в чистота и сухота през целия ден!.Дизайн с две копчета, може да се регулира, подходящ в чорап.С красив анимационни модел, подчеркивающим на неговата популярност.Изработен от висококачествена материал за конкретно използване.Компактни размери за удобство за носене.С помощта на този детски бидона можете да съдържа вашето дете в чистота и сухота през целия ден!.Дизайн с две копчета, може да се регулира, подходящ в чорап.С красив анимационни модел, подчеркивающим на неговата популярност.Изработен от висококачествена материал за конкретно използване.Пратката включва 5 x кърпа за слюнка Характеристики -Дизайн с две копчета, може да се регулира, удобно за носене детска кърпа. С помощта на този детски бидона можете да съдържа вашето дете в чистота и сухота през целия ден!Детски платочек "Слюнка" - Произведен от висококачествен материал за конкретно използване. Кърпа за събиране на слюнката на бебето. -Цвят : Детски престилки копчета на смесени цветове. -Материал : Памучен Бебешки Лигавници. - Компактен размер за удобство на пренасяне на детски играчки. -Размер : около 25x25x1 виж - С красива анимационни модел, подчеркивающим на неговата популярност.Дизайн на бутоните с информация за продуктите, което позволява промяна на размера на всеки слюнявчика, че той е седнал на врата на вашето бебе, и да запази слюнявчик за хранене или никнене на млечни зъби непокътнати, дори и ако бебето постоянно го дърпа.Това е набор от детски bandhan, които са изработени от висококачествен материал за конкретно използване.С красив анимационни модел, подчеркивающим на неговата популярност.

Други функции

Най-добри сделки