.

.

Дървени Преливащи Блокове Монтесори Развитие Играчка В Скандинавски Стил, Ръчно Изработени От Борова Дървесина За Малки Декорация На Детска Стая Дървени Блокове ?

Дървени Преливащи Блокове Монтесори Развитие Играчка В Скандинавски Стил, Ръчно Изработени От Борова Дървесина За Малки Декорация На Детска

BGN 11.76

Брой продукти
На склад

● Придайте празничен вид на вашата празнична партито с помощта на този обект ● Отлична романтична годишнина, рожден ден, сватба на приятели, съпруг, любовник, на влюбените или на вас самите. ● Размер : приблизително 22x12 см/8. ● Бърз и лесен начин да декорирате своя празник. ● Изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване.Дървени преливащи блокове Монтесори развитие играчка в скандинавски стил, ръчно изработени от борова дървесина за украса на детска стая дървени преливащи блокове на 100% абсолютно нови и качествени Характеристики : Цветна форма на дъгата, може да привлече вниманието на децата, нека децата се забавляват на този продукт.Изработен е от висококачествен дървен материал, който е траен и е проектирана за продължителна употреба.Полезно за подобряване на координацията на очите и ръцете на детето, развитие на умствените способности, подобряване на чувствителността към цветовете и формите.Можете да украсите детската стая така, че да ситуацията живота на детето се превърна в красива, като в приказките.Подходящ за украса на детска стая и хол.Параметри : Материал : Борова древесинаразмер : прибл.72в10 Цветове по избор : по ваш избор.Брой : 1 бр Забележка : търговията на Дребно опаковки не.Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 1 x Дъгата блок (други аксесоари демо на снимката не са включени).

Други функции

Material:
Pine Wood
Size:
approx.22x12cm/8.66x4.72in
10 Colors Optional:
As you choose.
Quantity:
1 Pc
Note:
No retail package.:
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 x Rainbow Block (other accessories demo in the picture is not included) :
Най-добри сделки