.

.

Клещи За Пиърсинг, За Многократна Употреба Инструмент За Затягане На Мъниста От Неръждаема Стомана, Доставка За Тялото, Затягивающие Мъниста За Пиърсинг На Езика, ?

Клещи За Пиърсинг, За Многократна Употреба Инструмент За Затягане На Мъниста От Неръждаема Стомана, Доставка За Тялото, Затягивающие

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Открити клещи за пиърсинг, татуировки, изработени от неръждаема стомана, издържат на висока температура, без деформации, тези клещи за пиърсинг - вашият необходим инструмент за пиърсинг с високо качество и елегантен дизайнДръжка клещи е разположен в шахматна дъска модел туристи, така че тя може да се задържи ниска капака, за да се предотврати подхлъзване, спестяване на време и усилия.Всеки детайл е прецизно контролирана, за да се гарантира най-високо качество на инструмента.Полиран ръчно повърхността, гладка текстура, приятен на допир, комфортен допир, подходяща за пробиване на ушите, устните, пъпа, носа, езика.Всеки плоскогубец за пиърсинг работи като клещи обратен ход, той може да увеличи скоростта на пробивания и намаляване на болката и може да се използва за пробивания на различни части на тялото, както и за връзване, перфорация, бродиране с мъниста и т., Специален инструмент за пиърсинг на тялото, предназначени за захващане мъниста по време на работа.От неръждаема стомана, може да бъде изчистена при висока температура, може да се използва многократно.Трудозатратный и компактен размер, по-удобен за използване и експлоатация.Леки клещи за пробиване, лесно тенис и комфортна на допир. размер на 6,8 х 15.5 см /2,7 х 6,1 инча, здрав и издръжлив на употреба, удобно да ги държат.Функционалност : 1. Специален инструмент за пиърсинг на тялото, предназначени за захващане мъниста по време на работа. От неръждаема стомана, може да бъде изчистена при висока температура, може да се използва повторно. Трудозатратный и компактен размер, по-удобен за използване и експлоатация. Леки клещи за пробиване, лесно тенис и комфортна на допир. Размер 6,8x15,5 см /2,7x6,1 инча, здрав и издръжлив на употреба, удобен за хващане Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Клещи за пробиване Материал : неръждаема стомана размери на опаковката : 6,8x15,5 см /2,7x6,1 инча Списък опаковки : 1 х клещи за пиърсинг.

Други функции

Condition:
100% Brand New Item Type
Close size:
approx. 6.8 x 15.5cm / 2.7 x 6.1 inch
List of packages:
1 x piercing pliers :
Най-добри сделки