.

.

Течен Гланц за устни vmree, Натурален Овлажняващ Гланц за устни, Устойчив Лъскав Блясък за устни, Маслен Блясък за грим - 1 Туба 1,05 унция (F)

Течен Гланц за устни vmree, Натурален Овлажняващ Гланц за устни, Устойчив Лъскав Блясък за устни, Маслен Блясък за грим - 1 Туба

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

? МАСЛЕН БЛЯСЪК : Маслянисто-мека и копринена, ни декадентски маслен блясък се предлага в широка гама от разкошни нюанси!Всеки лъскав нюанс осигурява лесна или средно покритие, което топи се върху устните си ? ХИДРАТАЦИЯ : Само едно нанасяне това кондиционирующего средства за устни с богати на антиоксиданти, плодови масла и прави устните меки и хидратирана. ? НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕН ГРИМ : Обогатен с 100% натурални съставки, този блясък за устни vmree Shimmer - добра сянка, която толкова дълго са търсили. ? СРЕДСТВА за УСТНИ За ПЕРФЕКТНА НАДУТОСТИ : придайте устните му кадифен, крем оттенък съвършенство!Опитайте нашата пълна гама от средства за устни, включително червило, молив за устни, гланц за устни, крем за устни, молив за устни и маслен блясък. ? Едно докосване на наситени мастни киселини устните пигментной глазура и им придава блясък.Събирайте обороти!Нанесете гланц за устни на върха на червилото за получаване на ярки цветове с интензивен блясък. ? ХАРАКТЕРИСТИКИ : Материал е мек, гладък, лъскав Тегло : 30 грама Приложимо тип кожа : За всеки тип кожа Продукт : нелипкий, устойчиви на цвят и лъскав ? ХАРАКТЕРИСТИКИ : Незабавно удвоява съдържанието на влага и придава на формата на устните с помощта на апликатор за мека удължаване, формата монтиране на устните.Пръчка за да придадат форма на устните осигурява точното очертание.Блясък за устни Stay Glossy придава на устните блестящ, овлажняващ, блестящ цвят и продължава до 6 часа.Този блясък пада плавно, на допир е мека и никога не липнет.Използвайте самостоятелно или върху червило!Ултра-гланцово покритие Не напразно го наричат "Супер", тя придава ви ултра-лъскав, нелипкий цвят и висок гланц.Лесно се нанася по всяко време Лесен за нанасяне тубичка с блясък за устни са подходящи за дневен грим и е подходящ за обзавеждане на пътя. ? Как да използвате : Равен, подходящ линия на устните по устните Ярко равен цвят линии на устните ? Съдържание на опаковката : 1 х блясък за устни.

Други функции

Най-добри сделки