.

.

Хидратиращ Балсам за устни и Овлажняващ Грим Прозрачен Хидратиращ Slr Глазура За устни Дамски двигателят е с мазителна Червило за устни 2 мл Блясък за устни с телесе?

Хидратиращ Балсам за устни и Овлажняващ Грим Прозрачен Хидратиращ Slr Глазура За устни Дамски двигателят е с мазителна Червило

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Червило : нашата лечебното червило копринена, не е лепкаваВ това е тайната на перфектния блясък за устни и великолепен естествен външен вид.Той е изработен от успокояващи екстракти от растения, плодове, мед и вода.То премахва омертвевшую кожата, мигновено овлажнява, омекотява устните и ги прави по-гладки и пълни. Масло за устни с витамин С : използвайте богато на витамин С хранително масло за устни и овлажняващ крем маслото от семена, за да даде устни яркост и придават им цвят и блясък!.Приложение : нанесете необходимото количество върху устните си.Използвайте самостоятелно или нанесете блясък на червило.Харесва ни, благодарение на цвета на устните изглеждат пълни и сочни, а устните ни придават оттенък на устните, благодарение на който устните изглеждат естествени и червени.Гаранция на продукта : Ние се стремим да се създават качествени продукти и услуги за вас.Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас по електронната поща по всяко време. ?Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ! ! !??Има множество червила, блесков за устни и козметика.?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в нашия магазин, за да видите по-качествени и евтини стоки очакват пристигането~технически характеристики на : ✨Име на продукта : държач за глазура червило✨със специално предназначение козметика : няма✨трябва ли да импортирате : няма✨срок на годност : 3 години✨грим ефект : промяна на цвят на кожата, цвят на✨съдържание на пакета : 1бр червило.

Други функции

Най-добри сделки