.

.

16 бр./компл., универсален Автомобилен комплект за грим, подарък за тийнейджър, който е Необходим стартов комплект, Блясък за устни, основа, Течен коректор, червило, м?

16 бр./компл., универсален Автомобилен комплект за грим, подарък за тийнейджър, който е Необходим стартов комплект, Блясък за устни,

BGN 8.40

Брой продукти
На склад

?【ИДЕАЛЕН стартов пакет 】Volks Rose абсолютно нов в търговията на дребно пакет, се смесват и комбинират цветове и стилове за всякакви поводи, с лекота създават ярък образТя е идеална за всеки цвят на кожата в различно време на годината и за всякакъв начин в цял ръст, идеално за празнични партита и дневен грим. ?【Комплектът включва професионални продукти】 В комплекта влизат следните продукти : 6-цветна палитра сенки за очи x 1; 6-цветна палитра от пайети x 1; червило x 2; Гланц за устни x 2, в основата x 1; течен коректор x 1; пуховка за грим x 1; гел за вежди x 1; течни сенки за очи 2 x; четки за грим x 3; молив за вежди x 1. ?【ВИСОКО КАЧЕСТВО и КРЕАТИВНИ КОМБИНАЦИИ на】 В състава на всички продукти се предлагат висококачествени съставки, без излишни химикали, синтетични съставки или консерванти, често срещани в козметиката.Лесно се нанася и създава ясен и брилянтен surround грим за лице.Отлична комбинация от цветове ще ви позволи да създадете изображения на нощта и деня, на парти или друг желания стил. ?【Косметичка за пътници】 Идва с прозрачен полипропилен чанта за съхранение, модерен и здрава, преносим размер я прави идеален спътник за пътуване, позволявайки ви да се насладите на щастливи празници. ?【СТРАХОТЕН ИЗБОР на ПОДАРЪЦИ】 Стилен външен вид, красива текстура и наситени цветови решения се правят от тази изключителна колекция от идеален подарък за всяко лице от списъка (включително и вас).Вие ще получите всичко необходимо за създаване на празнично начин, естествено блестящ и пълен с добро настроение. ?Характеристики : ? 100% чисто нова, всички продукти са изработени от висококачествени съставки. ? Лесно се нанася и създава ясен и брилянтен surround грим за лице. лесно оставя цвят и не распускается, устойчив, удобен в чорап, водоустойчив, естествен. ? Отлична комбинация от цветове позволява да се създават образи за деня или през нощта, партита или други желания стил. ? Един комплект ще задоволи всички ваши нужди в грима, които ще отговарят както за празнични партита, така и за ежедневен грим.Тя може да се използва като коледни подаръци, сватбени подаръци, подаръци за рожден ден и т. Най-сладък подарък за любимите си дами. ?Спецификации на продукта : съдържание на пакета : ?6 цвята палитра сенки за очи цвят, блясък палитра Х1, 6 Х1 ???блясък за устни, червило X2 X2 X1 X1 ???Фонд течен коректор за грим Puff Х1 ??Течни сенки за вежди гел x1 x2 x3 X1 Cakeup ?четка ?молив за вежди ?косметичка х 1 ❤цвят : многоцветен ❤Размер на опаковката : 17.

Други функции

Най-добри сделки