.

.

Zerodeko/ 3 бр., бебешки кърпи за баня с Анимационни герои, Утолщенное Детско кърпи за баня, Дъждобран, кърпи за баня от коралов Руно, Водопоглощающее кърпи за баня с качу?

Zerodeko/ 3 бр., бебешки кърпи за баня с Анимационни герои, Утолщенное Детско кърпи за баня, Дъждобран, кърпи за баня от коралов

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

ДЕТСКИ ХАЛАТ - затопля деца след къпанеДетска плюшена дреха.ПЛАЖНА КЪРПА за деца - затопля деца след къпане. Мультяшное детско кърпи за баня от коралов руно във формата на животно, меко.ДЕТСКО КЪРПИ за баня - Изработено от материал, безопасен за използване.Подаръци за малки момичета-Приятен за кожата, дишащи и с добра водопоглощающей способността бързо да абсорбира водата и деца.ДЕТСКИ ХАЛАТ - затопля деца след къпане.Детска плюшена дреха.ПЛАЖНА КЪРПА за деца - затопля деца след къпане. Мультяшное детско кърпи за баня от коралов руно във формата на животно, меко.ДЕТСКО КЪРПИ за баня - Изработено от материал, безопасен за използване.Подаръци за малки момичета-Приятен за кожата, дишащи и с добра водопоглощающей способността бързо да абсорбира водата и деца.Пратката включва 3 х хавлиени кърпи Характеристики -Размер : Около 70x60x0,5 см/27,55x23,62x0,19 инча кърпа с качулка за момчета. - Материал : бебешки кърпи за баня от коралов руно. - Произведен от материал, безопасен за използване, халат за баня за деца. - Мультяшное детско кърпи за баня от коралов руно във формата на животно, творческа и меко. - Цвят : Детска плюшена дреха в различни цветове. - Приятно за кожата, дышащее и с добра водопоглощающей способност, то бързо поглъща вода и бебешка хавлия. - Загряващ деца след къпане Детска плюшена хавлия. - Липсата на статични, не е лесно скручивается, деца удобно да се ползват бебешка вана с кърпа.Описание на продукта Детско кърпи за баня, Изработени от мек, приятен за кожата материал, притежаващ добра влагопоглощающей способност за комфорт и бързо изсушаване на децата след баня или душ.Този обект представлява кърпи за баня за по-малките деца. детски халат за баня с очарователен анимационни дизайн го прави любимо на повечето деца.Подаръци за малки момиченца, Той лесно се побира в едно дете, затопляне на него или нея.

Други функции

Най-добри сделки