.

.

Мощен Автомобилен Пречиствател на въздуховода | Vent Cleaner за кола Защитен Чук - Автомобили Парцал Инструмент За почистване на превозното средство с Четка за Детайлно?

Мощен Автомобилен Пречиствател на въздуховода | Vent Cleaner за кола Защитен Чук - Автомобили Парцал Инструмент За почистване

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

✺ Материал от ABS-пластмаса и сплави : Изработена от ABS-пластмаса и сплави, автомобили вентилационна четка износостойкая, устойчива, безопасна, лесно я нараниМоже да се използва в продължение на дълго време. ✺Конструкция плъзгаща се четки : Дебела и мека четка за подробности има дизайн с прибиращи се косми за ефективно компактно съхранение.Това не поцарапает боя покритие или в интериора на вашия автомобил. ✺ Дизайнерски кука за премахване на отпадъци от гуми : Отворете край на пречистване на вентилационните отвори на автомобила и ще получите кука за премахване на отпадъци от гуми, който ще ви помогне да почистите с автобус от отломки и камъни, които ускоряват износването. ✺Съвет от вольфрамовой стомана : делото четки за обяснения части от колата има траен вольфрамовый съвет, който може лесно да се счупят стъкло в случай на критични ситуации. ✺ Широко приложение : Четки за обяснения на части за автомобили, подходящи за жилища, автомобили и офиси.И за вентилационните отвори, приборных панели, набиране на средства, съхранение, клавиатури и т., в най-различни области, както е необходимо.Описание : Дебела и мека четка за обяснения, на части, не поцарапает боя на автомобила и интериор.Отворете задната част, и ще получите една кука за демонтаж на гуми, който ще ви помогне да почистите с автобус от чакъл и камъни, които да създават шум и ускоряват износването.Има траен съвет от вольфрамовой стомана, който може лесно да се счупят прозорец в критична ситуация.Технически характеристики : Цвят : сив, зелен Тегло : 65 гМатериал : ABS + PC, рафтинг Списък на продуктите : Четка за вентилация на автомобила * 1.

Други функции

Най-добри сделки