.

.

Щитове за прически Clipquik Premium XL, много трайни, 1,75 инча (44 мм) 1,5 инча (38 мм) 1,25 инча (32 мм) (#14, #12, #10) Удължен, Голям Набор от Направляващи гребени, Подходящ за повечето пъле?

Щитове за прически Clipquik Premium XL, много трайни, 1,75 инча (44 мм) 1,5 инча (38 мм) 1,25 инча (32 мм) (14, 12, 10) Удължен, Голям

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

СНИМКИ : Моля, проверете всички изображения със списъка на размери, части, обезщетения, съвместими модели и необходимите размери ножове за рязане, инструкции, съветиОтличен за дълга коса, коса по-кратко, прически "pixie", дълги бород (трябва да използват в пълен размер машинки за стригане, а не подстригване за брада по-малък размер, средствата за грижа за тялото и т.) Спестява време и пари!.Дължина : Комплект от 3 теми Clipquik Premium XL за подстригване включва пити 1,75 инча/44 мм (# 14), 1.5 инча / 38 мм (# 12), 1,25 инча / 32 мм (# 10).Удлините косата, с помощта на машинки за подстригване с най-дългите и здрави плочи XL clipper, даден на пазара.ЗДРАВ МАТЕРИАЛ И ДИЗАЙН : Щитове за прически Clipquik Premium Extra Large произведени от висококачествена твърда пластмаса.Благодарение на комбинацията от използвания материал и усилен дизайн на тези водачи гребенки за прически са най-здрави и издръжливи от наличните защитни устройства за прически XL.Този материал и дизайн ще гарантира, че те запазват своята форма, осигуряват равен приятелка и продължават дълго време.ОПАКОВКА : Доставя се в здрава, надеждна и приличен кутия за подарък с " източнобеломорски район за защита по време на транспортиране.Ще се превърне в чудесен подарък!.СЪВМЕСТИМОСТ / НАСТАВКА : Направляващи гребени Clipquik са приложени като "защелкивания" в задната част на острието машинки за подстригване.Те не "приплъзване". Тези щитове са подходящи за същите модели машинки за стригане, че и щитове Wahl №10 и №12.Подходящ за същите модели машинки за стригане, че и предишните щитове Clipquik.Подходящ за остриета за подстригване на коса с дължина 1,5 инча и ширина ОКОЛО 1,75 инча.Не е подходящ за подстригване за брада с по-ножове, инструменти за грижа за тялото и т. Моля, вижте снимка № 7, да се запознаете със съвместими модели машинки за подстригване и снимка № 8 за инструкции за насадке и съвети.Размери В комплект : . # 14 - 1,75 ИНЧА - 44 мм. # 12 - 1,5 ИНЧА - 38 мм. # 10 - 1,25 ИНЧА - 32 мм. За МЪЖЕ, жени или ДЕЦА, ЗА ПО-къса КОСА, ПРОДЪЛГОВАТ БОРОДОК щитове CLIPQUIK ЗА ПОДСТРИГВАНЕ на КОСАТА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.НАШИТЕ КЛИПЕРНЫЕ ОХРАНА ОКУПАЮТ СЕБЕ СИ НА ПЪРВО МЯСТО ОТРЯЗАНИ.СПЕСТЕТЕ ПАРИ И ВРЕМЕ С ПОМОЩТА НА ДОПУСТИМИ ОТКЛОНЕНИЯ ОТ ДОМА СИ!.ОПАКОВАНИ И ИЗПРАТЕНИ В СОЛИДНА, НАДЕЖДНА И ПРЕЗЕНТАБЕЛЬНУЮ ПОДАРЪК КУТИЯ С " ИЗТОЧНОБЕЛОМОРСКИ РАЙОН ЗА ЗАЩИТА ПО ВРЕМЕ НА ТРАНСПОРТИРАНЕ.

Други функции

Най-добри сделки