.

.

LAKIKAsts Четка за тяло-Антицелулитна Четка За тяло с Успокояващо Дърво Етерично масло Спа Масаж на въздушна възглавница Гребен за Коса Масажна четка за кожата на глав?

LAKIKAsts Четка за тяло-Антицелулитна Четка За тяло с Успокояващо Дърво Етерично масло Спа Масаж на въздушна възглавница

BGN 32.97

Брой продукти
На склад

Задната част на четка за душата лесно може да лъсвам трудно достъпните райони 【Здрава кожа】- Химическо почистване на кожата, ще помогне за намаляване на появата на целулит, може да помогне за премахване на омертвевшую кожата, подобрява кръвообращението и пречиства лимфната система.Това може да допринесе за равномерно разпределение на мазнини, да увеличи усвояването на хранителните вещества на кожата.Това може да помогне да изгладят и стягат кожата, облекчаване на стреса и да донесе щастие!. 【Функция】- Дървена масажна стъргало чудесно за лимфен дренаж!Това ще ви помогне да се отървете от целулита.Задната част на четка за душата лесно може да лъсвам трудно достъпните райони. 【Здрава кожа】- Химическо почистване на кожата, ще помогне за намаляване на появата на целулит, може да помогне за премахване на омертвевшую кожата, подобрява кръвообращението и пречиства лимфната система.Това може да допринесе за равномерно разпределение на мазнини, да увеличи усвояването на хранителните вещества на кожата.Това може да помогне да изгладят и стягат кожата, облекчаване на стреса и да донесе щастие!. 【Функция】- Дървена масажна стъргало чудесно за лимфен дренаж!Това ще ви помогне да се отървете от целулита.Материал : подгъва е Подходящ за : възрастни Размер : 11*10,5*4 виж.

Други функции

Най-добри сделки