.

.

Поставка за чаши Удължител за Кола с Държач за мобилен телефон BEEYONTO 3 в 1 Кола поставка за Чаши Планина за Телефон с въртене на 360 ° Универсален за iPhone, Galaxy, Всички сма?

Поставка за чаши Удължител за Кола с Държач за мобилен телефон BEEYONTO 3 в 1 Кола поставка за Чаши Планина за Телефон с въртене

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Автомобилна поставка за чаши 3в1 за телефон】 Разработен с разширяване на автомобилния поставки за чаши след голям капацитет, повратна универсален стена за телефон и държач за мобилен телефон с вентиляционным отвор за кола, той отговаря на различни приложения изискванияИдеалният избор за различни превозни средства, като пикап, suv, камиони и таксита. 【Притежателя на телефона със завъртане на 360 ° 】 завъртане на главата на 360 ° осигурява възможност за завъртане на автомобилния притежателя на телефона, под най-добрия ъгъл на видимост, за да се осигури безопасно шофиране.Гъвкаво дълго гърлото може да се регулира, за да поддържа разстоянието между притежател на телефона и на чаша или бутилка, като се гарантира, че бутилките с голям размер ще бъде лесно доставаться и причини, не загораживая преглед на телефона.Скачване на врата от масивна алуминиева сплав издържи притежател на мобилен телефон на място, ще предотврати падането на телефона. 【Здрав удължител за подстаканников】 Разработен с прибиращ основание и 3 гумени облицовки, удължител за подстаканников може надеждно да инсталирате в колата, той да стои стабилно дори при движение по неравен път.Устойчива на плъзгане силиконова поставка вътре ще се избегне разклащане на бутилки или чаши. 【Надстройка на планина за телефон с вентиляционным дупка】 Допълнителен скоба за отдушник може да се свърже към креплению на телефона, за да го превърне в кола за телефон с вентиляционным дупка. 3 регулируеми на режим затягане, той ще бъде добре да се комбинират с различни форми на автомобилни вентилационни отвори. 【Широка съвместимост】Кола за телефон подходящ за всички смартфони 4-7 см, регулируеми крака и ръкохватка са идеално място за вашия телефона и ще го защитава от падане.Автомобилна поставка за чаши с един слот, подходящ за повечето от 3,5 - 4-инчов бутилки, чаши и чаши с дръжка обем 12-40 грама. 【Автомобилна поставка за чаши 3в1 с прикрепен за телефон】 Разработен с разширяване на автомобилния поставки за чаши след голям капацитет, повратна универсален стена за телефон и държач за мобилен телефон с вентиляционным отвор за кола, той отговаря на различни приложения изисквания.Идеалният избор за различни превозни средства, като пикап, suv, камиони и таксита. 【Притежателя на телефона със завъртане на 360 ° 】 завъртане на главата на 360 ° осигурява възможност за завъртане на автомобилния притежателя на телефона, под най-добрия ъгъл на видимост, за да се осигури безопасно шофиране.Гъвкаво дълго гърлото може да се регулира, за да поддържа разстоянието между притежател на телефона и на чаша или бутилка, като се гарантира, че бутилките с голям размер ще бъде лесно доставаться и причини, не загораживая преглед на телефона.

Други функции

Най-добри сделки