.

.

Гореща серум за растеж на коса, спрей за възстановяване на растежа на косата, имбирная копър, за да се предотврати загуба на коса, работят им магия от изглажда косат?

Гореща серум за растеж на коса, спрей за възстановяване на растежа на косата, имбирная копър, за да се предотврати загуба на коса, работят

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

? Чисти и натурални растителни съставки, които не съдържат лекарства, не се дразни и съхраняващи за продължителна употреба с повишена сигурност ? Ефективно прониква в кожата на главата и подхранва волосяную лук, за да е ефективно стимулира растежа на косата, да помогне за предотвратяване на загубата на коса, както и за укрепване на корените на косата, за да се увеличи дължината и гъстотата на косата. ? Лесен за употреба, просто спрей средство директно върху корените на косата и масажирайте до пълното усвояване, а непрекъснато нанасяне ще позволи да се постигне видим ефект и ще направи косата по-лъскава, копринена и мека. ? Е подходящ както за ежедневна грижа за косата, така и за възстановяване на сухи увреждане на косата, идеален подарък, за да демонстрира загрижеността си за любимия си човек, не пересушивает косата, не мете и не накърняват или, както ги прави по-гъсти, здрави и силни. ? Тройна растителен екстракт предпазва от косопад и стимулира растежа им.Растения джинджифил си взаимодействат, за определяне на протеин, ефективно предотвратява увреждане на косата ултравиолетови лъчи и висока температура, като маши и сешоари за коса. ?【Указания】 Заглавие : имбирная течност за фиксация на косата и защита от загуба на Питателна течност за коса Обем нето : 30 мл Срок на годност : три години Начин на съхранение : да се съхранява на хладно и сухо място, Обхват : ускоряване на растежа на косата Тегло : 50 грама ?【Характеристики】 1. Креативната технология за разделяне на вода и масло; 2. Укрепва косата; 3. Активира космените фоликули; 4. Лечение на косопад; 5. Стимулира растежа на косата; 6. Подобрява състоянието на кожата на главата. ?【Използването на】 1. След измиване на главата на всеки шампоан, подсушете косата с помощта на вентилатор. Масаж на скалпа в продължение на 2-3 минути, за да се стимулира скалпа и кръвообращението. Нанесете спрей за кожата на главата, в района на върха. След това масаж на ръце до усвояване.Do не отбеливайте и не използвайте лак за коса, тъй като тези вещества могат да причинят загуба на коса. Използвайте сутрин и вечер. ?【Предпоставка включва】 1 бр. * имбирная серум за коса.

Други функции

Най-добри сделки