.

.

6 бр. Фризьорски гребен, Салонная Гребен за мелирования коса, Лъскава гребен за опашката, не е чеп и не вреди на кожата, Окрашивающая косата, Отделен Гребен за опашка?

6 бр. Фризьорски гребен, Салонная Гребен за мелирования коса, Лъскава гребен за опашката, не е чеп и не вреди на кожата, Окрашивающая косата,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

6 цветови комбинации, ярки цветове и стилни прически за къдрава и права косаИдеален за ежедневна употреба, удобен за използване и переноске, четка за коса по всяко време и на всяко място.Професионална лъскава гребен за коса, удобна за боядисване на окрашиваемых косата, зъбите са гребени меки и няма да навредят на кожата на главата.Отличаващ се с голяма гъвкавост, лесна изземване и точна разстояние между зъбите, тя се разпределя косата.Специална конструкция гребенчатых на зъбите с висок и нисък наклон, лесно се разпределя и не се залепва.Фризьорски гребени са идеални за почистването на косата на расческе с помощта на пишеща машина / ножици.С помощта на гребен може да е да се работи срещу посоката на растежа на космите. Удобен за докосване, позволява да се правят различни прически за клиентите, подходящ за домашна употреба, маникюрных салони, салони за красота и т. Гребен лека, запазва формата си и почти не се разграждат.Непористая повърхност гребени гарантира максимална хигиена.Зъбите са заоблени и гладки, без чеп, което позволява лесно да се абсорбира в косата, и да се разпада им.Косата е защелкиваются на дръжката на гребени и не се плъзне при подстригване на расческе машината или ножица.Като се режат идеален топиарий. 6 цветови комбинации, ярки цветове и стилни прически за къдрава и права коса.Идеален за ежедневна употреба, удобен за използване и переноске, четка за коса по всяко време и на всяко място.Професионална лъскава гребен за коса, удобна за боядисване на окрашиваемых косата, зъбите са гребени меки и няма да навредят на кожата на главата.Отличаващ се с голяма гъвкавост, лесна изземване и точна разстояние между зъбите, тя се разпределя косата.Специална конструкция гребенчатых на зъбите с висок и нисък наклон, лесно се разпределя и не се залепва.Фризьорски гребени са идеални за почистването на косата на расческе с помощта на пишеща машина / ножици.С помощта на гребен може да е да се работи срещу посоката на растежа на космите. Удобен за докосване, позволява да се правят различни прически за клиентите, подходящ за домашна употреба, маникюрных салони, салони за красота и т. Гребен лека, запазва формата си и почти не се разграждат.Непористая повърхност гребени гарантира максимална хигиена.Зъбите са заоблени и гладки, без чеп, което позволява лесно да се абсорбира в косата, и да се разпада им.

Други функции

Condition:
100% Brand New Item Type
Material:
PP
Usage:
Professional Hairdressers, Household
Size:
Approx. 26 x 3.1 cm / 10.2 x 1.2 inch
Package List:
1 x Black Comb:
1 x Yellow Comb 1 x Blue Comb:
1 x Watermelon Red Comb 1 x comb in watermelon pink:
1 x Comb in Green:
Най-добри сделки